gore

Кариера

Get paid for being awesome!

PHP DEVELOPER
FRONT-END DEVELOPER
WORDPRESS DEVELOPER
DESIGNER

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

GET IN TOUCH

get-in-touch

Пиксел е брзо растечка фирма која постои веќе 4 години со фокус на веб развој и дигитален маркетинг.

Нашиот фокус е градење на стабилни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух со цел да ги овозможиме најдобрите можни услови за личен напредок на вработените.

Општи квалификации

 • 2+ години искуство со Photoshop
 • Искуство со кодирање на Wp plugins и custom WP теми
 • Високо познавање од jQuery,HTML & CSS

Општи квалификации

 • Напредно ниво на PHP + PHP Frameworks (Laravel, Codeigniter)
 • Високо познавање од Javascript
 • Средно до напредно ниво на MySQL, HTML5, CSS3, JQuery
 • Познавање на бази на податоци и структури на податоци
 • Следните работи ќе се сметаат за предност: Git, Wordpress, Drupal…

Општи квалификации

 • Високо познавање од Javascript
 • Напредно познавање на HTML5, CSS3, JQuery
 • Средно познавање на PHP
 • Познавање на бази на податоци и структури на податоци
 • Следните работи ќе се сметаат за предност: Git, MySQL, Wordpress, Drupal…

Општи квалификации

 • Познавање на PHP + Wordpress
 • Високо познавање од Javascript
 • Средно до напредно ниво на MySQL, HTML5, CSS3, JQuery
 • Познавање на бази на податоци и структури на податоци

Општи квалификации

 • Познавање на PSD, ILL, ID
 • Развиено чувство на типографија, лого дизајн, брендирање, илустрација, фотографија
 • Изготвување графички решенија и подготовки за онлајн и офлајн медиуми.
 • Креативен пристап во исполнувањето на задачите
 • Познавање на техники на подготовка за печат и печатење
 • Активно познавање на глобалните трендови во областа на дизајн и адвертајзинг
 • Одговорност, организираност, флексибилност
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа
 • Работно искуство небитно (ако е добро портфолиото)
 • CV и портфолио во која било форма link/web/pdf