gore

Бимилк

КЛИЕНТ

Бимилк

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Одржување на веб страница, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Со повеќе од 65 години искуство Млекара АД Битола е најголемиот производител на млеко и млечни производи во Македонија.

Linea

Социјални медиуми

Го креираме и постојано, на дневна основа, го надградуваме присуството на Бимилк на социјалните медиуми.

fb twitter googl insta

Отсега нашата трпеза дополнително ќе ја збогатува и новиот производ – Битолски путер, скоцкан за сечиј вкус!

Posted by Bimilk on Friday, June 9, 2017

Битолска павлака - за уште повкусни летни појадоци 😊

Posted by Bimilk on Friday, June 23, 2017

Денес на домашното мени - вкусен рецепт за овошни мафини со Битолски путер 🍪

Posted by Bimilk on Saturday, June 17, 2017

Малку поинаква утринска #Бимилк комбинација 😊

Posted by Bimilk on Friday, May 26, 2017

#ДалиСтеЗнаелеДека свежото млеко има одредени хранливи вредности кои ѝ помагаат на кожата да сјае. Повеќе за придобивките од свежото млеко можете да најдете на следниот линк - http://bit.ly/2mIWWLF

Posted by Bimilk on Friday, March 10, 2017

#ДалиЗнаетеДека Свежото млеко е одличен извор на калциум, кој е од суштинско значење за здрави коски и во исто време е д...

Posted by Bimilk on Wednesday, March 15, 2017

A post shared by Bimilk (@bimilk.mk) on

A post shared by Bimilk (@bimilk.mk) on

A post shared by Bimilk (@bimilk.mk) on

A post shared by Bimilk (@bimilk.mk) on

Facebook

40kFans

B.I

Секогаш сме подготвени да ги следиме, слушаме, одговараме на потребите и желбите на обожавателите на Бимилк

twitt
levo

Forza

desno

Cineplexx