gore

Cineplexx

КЛИЕНТ

Cineplexx

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

„Cineplexx“ киното со својата најсовремена дигитална опрема овозможува исклучително уживање во филмските остварувања преку својот висок квалитет на слика, звук и 3D технологија во салите во Скопје. Cineplexx Mk е дел австриска кино групација со преку четири децении искуство во оваа област

Linea

Социјални медиуми

Било да се работи за Facebook, Instagram и Twitter или за кул дигитални кампањи, тука сме секогаш да го потврдиме и засилиме печатот на Cineplexx Mk на македонскиот пазар.

fb twitter insta youtube

Cineplexx факт #10: 55 роденден на Спајди!

Posted by Cineplexx MK on Monday, July 3, 2017

Актерот Mark Wahlberg е дел од Транформери во ____ продолженија?

Posted by Cineplexx MK on Saturday, July 1, 2017

Cineplexx факт #8 - Куба станува омилено место за снимање холивудски блокбастери

Posted by Cineplexx MK on Tuesday, June 27, 2017

Кој е твојот омилен женски лик од досегашните #Трансформери?

Posted by Cineplexx MK on Thursday, June 22, 2017

Facebook

0KFans

levo

Bimilk

desno

Zito Marketi