gore

Форца

КЛИЕНТ

Форца

ШTO НАПРАВИВМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

Форца е финансиска институција специјализирана за давање на краткорочни кредити. Во Македонија овој бренд е присутен од 2016 година.

Linea

Социјални медиуми

Есента 2016 година, во соработка со тимот на ДФИ, создадовме целосен онлајн бренд идентитет за Форца.мк. Ова подразбира креирање и воспоставување на комплетно дигитално присуство на различните социјални мрежи, комуникација со обожавателите, како и дигитален маркетинг.

s3 s2 s4 s3 s1 s2 s4 s4

Прирачник

За потребите на Форца.мк беше креиран и прирачник за аплицирање за кредити, каде во детали се објаснува целиот процес.

forza

Дигитален маркетинг и банери

forza
bimilk1
levo

Linea

desno

Bimilk