gore

Линеа

CLIENT

Линеа

ШТО ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Веб дизајн и одржување

ЗA КЛИЕНТОТ

Основана 1999 во Скопје, Линеа работи на изградба на комерцијални и резиденцијални објекти, најчесто во центарот на Скопје, користејќи најнови технологии и материјали.

Linea

За Линеа комплетно е направен редизајн на веб страната и имплементиравме неколку нови функции. Една од тие нови функции е можност за разгледување на сите станови на секој од катовите во различните згради, како и можност за симнување на нацртите во ПДФ.

ОРИГИНАЛНИ ИКОНИ

ikoni
ikoni
ikoni
ikoni
proekt1

РЕСПОНЗИВНА ВЕБ СТРАНА

proekti2

ОРИГИНАЛНИ ИКОНИ

Иконите дизајнирани специјално за овој проект му овозможуваат на корисникот лесно да се движи низ различните катови и големини на станови, со цел подобра навигација и полесен избор.

detali
mob mob mob
levo

Balans

desno

Forza