gore

OBSG

КЛИЕНТ

Охридска банка Сосиете Женерал

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Охридска банка Сосиете Женерал е банкарска институција со богато портфолио на банкарски услуги во земјата и странство. Од мај 2017-та година Охридска банка АД Скопје е дел од Société Générale Group.

Охридска банка Сосиете Женерал

РЕСПОНЗИВНА ВЕБ СТРАНИЦА

Дел од работата за OBSG беше и нова респонзивна веб страница за „Чиста 10ка“, една од нивните кампањи во 2017-та.

Охридска банка Сосиете Женерал Охридска банка Сосиете Женерал
Охридска банка Сосиете Женерал

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

facebook instagram youtube youtube

Преостануваат уште само неколку дена до крајот на големата наградната игра, затоа посетете ја најблиската експозитура на...

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Sunday, February 11, 2018

Преостануваат уште само 6 дена до истекот на ГОЛЕМАТА наградна игра на Охридска банка Сосиете Женерал! Пазари со нашата дебитна Mastercard картичка и освој еден од 70-те велосипеди!

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Friday, February 9, 2018

Која насока и да ја одберете возењето велосипед секогаш ќе ви донесе позитивни придобивки ☺️ Затоа, пазари со Mastercard...

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Tuesday, December 26, 2017

Грижата за животната средината започнува од секоја индивидуа! Пазари со Mastercard дебитната картичка и освој еден од...

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Wednesday, January 3, 2018

Ohridska Banka Societe Generale вработува! - Раководител на експозитура Струга Придружете се кон успешниот тим на про...

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Thursday, December 28, 2017

Охридска банка Сосиете Женерал вработува! - Референт за односи си индивидуални клиенти – Експозитура Штип! Ве покан...

Posted by Ohridska Banka Societe Generale on Thursday, December 28, 2017

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Охридска банка Сосиете Женерал

6kFans

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Направивме комплетно нов, свеж и модерен дизајн на ИМПУЛС, корпоративниот магазин на OBSG

Охридска банка Сосиете Женерал Охридска банка Сосиете Женерал Охридска банка Сосиете Женерал Охридска банка Сосиете Женерал
levo

Forza

desno

DelCo Macedonia