gore

Жито маркети

КЛИЕНТ

Жито маркети

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Графички дизајн, Социјални медиуми, Дигитален Маркетинг, Веб дизајн и одржување, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

Од отворањето на првиот С.Т.Д. во Велес, во далечната 1988 година, па се’ до денес Жито маркети стигнаа до бројката од над 50 супермаркети распределени на територијата на цела Македонија.

Жито маркети

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

facebook instagram

Наскоро нешто сосема ново од Жито Маркети...

Posted by Жито Маркети on Thursday, May 18, 2017

Вашите омилени Elephant крекери, само во периодот од 31.03 до 06.04 по одлични цени во сите Жито Маркети 🐘

Posted by Жито Маркети on Friday, March 31, 2017

Добро е познато дека плодовите на аронијата се вистинска витаминска бомба, а само во текот на месец април замрзната арон...

Posted by Жито Маркети on Monday, April 3, 2017

Сон мек како облаче со постелнината на #TAÇ! Само за клубот на верни купувачи на Жито Маркети, одлични цени за совршено спиење :) Промоцијата важи до 15.01, побрзајте - количините се ограничени!

Posted by Жито Маркети on Tuesday, January 3, 2017

Само во понеделник (29.05.2017) и само во Жито Маркети НАМАЛЕНА цена на Битолски Light јогурт 950гр. на 38 денари!

Posted by Жито Маркети on Sunday, May 28, 2017

До крајот на оваа 2016-та година подготвивме нешто за сите љубители на пивото :) За кое било купено пиво (од кој било б...

Posted by Жито Маркети on Tuesday, November 15, 2016

FACEBOOK

120kFans

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Направивме комплетно нов, свеж и модерен дизајн на сите материјали за печатење поврзани со брендот. Од постери и брошури, до каталози, банери и билборди. Новиот дизајн со новото лого е имплементиран во сите материјали.

Жито маркети Жито маркети Жито маркети Жито маркети
levo

Cineplexx

desno

Balans