gore

Портфолио

КЛИЕНТ

Papillon

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг

КЛИЕНТ

Alexander Bach

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг,веб дизајн и одржување, анализа на податоци

КЛИЕНТ

Etrusca

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување,

КЛИЕНТ

Trend Caffe

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, анализа на податоци, дигитална стратегија

КЛИЕНТ

Exide-Акумулатори

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, контекстуален маркетинг

Креиравме сосема нов имиџ на брендот на социјалните медиуми, водиме GDN кампањи и придонесовме за зголемување на продажбата.

КЛИЕНТ

DelCo

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување, социјални медиуми, дигитален маркетинг

КЛИЕНТ

Фурна Диме

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување, социјални медиуми, дигитален маркетинг

КЛИЕНТ

Gojo Dojo

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, дизајн на лого, контекстуален маркетинг

Креиравме сосема ново лого, го позициониравме брендот како лидер во својот сегмент на македонскиот пазар и придонесовме за значително зголемување на продажбата.

КЛИЕНТ

Biblioteka

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, контекстуален маркетинг

Создадовме уникатно онлајн присуство притоа станувајќи препознатливи по неделните промоции и акции.

КЛИЕНТ

Академик

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување, анализа на податоци

КЛИЕНТ

Телма

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување

Претходната платформа ја надградивме во сосема нов, модерен вебсајт со нови, едноставни решенија. Сајтот постојано се надградува следејќи ги најновите трендови во својата бранша.

КЛИЕНТ

Monin Macedonia

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, контекстуален маркетинг

Jа етаблиравме локалната Фејсбук страница на светски познатиот бренд Monin следејќи ги притоа насоките на брендот, прилагодени на македонскиот пазар.

КЛИЕНТ

Portioli

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг

Креиравме сосема нов имиџ на брендот на Фејсбук и Инстаграм.

КЛИЕНТ

Samantha

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување

Претходната платформа ја надградивме во сосема нов, модерен вебсајт со нови, едноставни решенија.

КЛИЕНТ

Chilin Bar

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг

Креиравме сосема нов имиџ на брендот на Фејсбук и Инстаграм.

КЛИЕНТ

Kimbo

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, контекстуален маркетинг

Креиравме сосема нов имиџ на брендот на Фејсбук и Инстаграм.

КЛИЕНТ

Савана

ШТО РАБОТИМЕ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, контекстуален маркетинг

КЛИЕНТ

БИМ

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување

Претходната платформа ја надградивме во сосема нов, модерен вебсајт со нови, едноставни решенија.

КЛИЕНТ

UNIXX

ШТО РАБОТИМЕ

Веб дизајн и одржување

Претходната платформа ја надградивме во сосема нов, модерен вебсајт со нови, едноставни решенија.