Пиксел е брзо растечка фирма која постои веќе 4 години со фокус на веб развој и дигитален маркетинг.
Нашиот фокус е градење на стабилни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух со цел да ги овозможиме најдобрите можни услови за личен напредок на вработените.


Општи квалификации и потребно искуство

  • • Средно до напредно ниво на PHP + PHP Frameworks (Laravel, Codeigniter)
  • • Искуство со MySQL
  • • Искуство со Git
  • • Познавање на бази на податоци и структури на податоци
  • • Високо познавање од Javascript
  • • Следните работи ќе се сметаат за предност: HTML5, CSS3, Jquery
Prati