Пиксел е брзо растечка фирма која постои веќе 4 години со фокус на веб развој и дигитален маркетинг.
Нашиот фокус е градење на стабилни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух со цел да ги овозможиме најдобрите можни услови за личен напредок на вработените.


Општи квалификации и потребно искуство

  • • 2+ години искуство со WordPress
  • • Искуство со кодирање на WP plugins и custom WP теми
  • • Високо познавање од jQuery, HTML & CSS
Prati