gore

За нас

Ние сме дигитална маркетинг агенција со фокус на создавање на иновативни дизајни, на технолошки напредни веб страници и на уникатна дигитална комуникација низ сите канали.

desno

Услуги

dev

ДИЗАЈН И РАЗВОЈ НА ОРИГИНАЛНИ СОФТВЕРСКИ И ВЕБ РЕШЕНИЈА

Развиваме софтверски и веб решенија со помош на најновите трендови во технологиијата, а во согласност со вашите желби и потреби.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

На нашите клиенти им овозможуваме оптимално и единствено дигитално присуство користејќи ги сите видови на дигитални канали.

marketing
des

ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН

Со изострено око за детали ја раскажуваме единствената визуелна приказна на вашиот нов веб сајт/бренд идентитет.

ФОТОГРАФИЈА И ВИДЕО

Оригиналните фотографии и видеа се клучни делови од процесот на креирање уникатниот имиџ на нашите клиенти.

photo

Клиенти

ВИДИ ПОРTФОЛИО

Контакт

НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАСlocation

ОДВЕДИ МЕ ДО ПИКСЕЛ