gore

Кариера

Работи го тоа што го сакаш!

WORDPRESS DEVELOPER
FULL STACK DEVELOPER (PHP+jQuery+Wordpress)

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

КОНТАКТИРАЈ НЕ

Пиксел е брзо растечка фирма која постои веќе 6 години со фокус на веб развој и дигитален маркетинг.

Нашиот фокус е градење на стабилни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух со цел да ги овозможиме најдобрите можни услови за личен напредок на вработените.

Пиксел е брзо растечка фирма која постои веќе 6 години со фокус на веб iразвој и дигитален маркетинг.

Нашиот фокус е градење на стабилни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух со цел да ги овозможиме најдобрите можни услови за личен напредок на вработените.

Општи квалификации

  • Минимум две години работно искуство
  • Средно до напредно ниво на MySQL, HTML5, CSS3, JQuery
  • Познавање на бази на податоци и структури на податоци
  • Одлични​ WordPress theme/plugin вештини
  • Искуство во Woocommerce
  • Солидно знаење од GIT
  • Солидно знаење во PHP (Познавање на основите на PHP и објектно ориентирано PHP)

Piksel e брзорастечка компанија со 6+ години искуство во светот на дигиталниот маркетинг.
Фокусирани сме на веб девелопмент, дигитален маркетинг и создавање на успешни работни тимови, споделување на знаење и промовирање на тимски дух. Затоа, стремиме на нашите членови да им ги пружиме најдобрите можни услови за личен и професионален развој. 

Потребни квалификации:
•    Повеќе од 2 години искуство со PHP и MySQL
•    Работно искуство со Wordpress и популарни plugin-и како Woocommerce

•    Израбока на кастом плагини.
•    Одлично познавање на OOP концепти и дизајн шаблони
•    Средно до високо познавање на HTML5, CSS3, JQuery
•    Искуство со Git
•    Искуство со JSON

Пожелни вештини:
•    Работно искуство со PHP 7+ (Laravel)
•    Искуство со документанција на код
•    Способност за брзо прифаќање на нови технологии
•    Искуство со VueJS или React
•    Искуство со Gitlab CI/CD

Би било супер да имате и:
•    Искуство со Docker
•    Знаење од Gitlab CI/CD
•    Искуство со non-relational databases како Redis и MongoDB