gore

Кариера

Работи го тоа што го сакаш!

PHP Програмер
Digital Marketing Manager

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

Контактирај нѐ

Пиксел е брзорастечка компанија со речиси 8 години искуство во светот на дигитална трансформација.

Се фокусираме на развој на веб и софтверски решенија, како и на дигитален маркетинг, градиме успешни тимови на професионалци, создаваме атмосфера на споделување на знаење и промовираме тимска работа.

Нашата визија е на сите кои се дел од Пиксел да им ги овозможиме најдобрите можни основи за личен и професионален развој.

Дигитален дизајнер

Здраво дечки!
Пиксел го проширува тимот, па бараме креативни луѓе кои ќе ни се придружат во растот на компанијата. Вработуваме графички дизајнер, па ајде да погледнеме кои би ви биле обврските:

 • Дизајнирање,креирање и управување со интерактивна содржина на интернет, вклучувајќи и креирање на содржина за социјални медиуми, веб банери, итн.
 • Одржување на доследност во дизајнот и содржината низ сите платформи на социјалните медиуми
 • Веб дизајн во Adobe xD , вклучително и прототипови
 • Давање креативни совети и наслови за естетика на кампањи.проекти и промотивни настани


Должности на графички дизајнер:

 • 2+ години искуство како графички дизајнер
 • Напредни познавања од Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD
 • Познавање на основите на UI/UX
 • Портфолио на претходна работа со дигитален дизајн за да се покаже искуство и креативност.
 • Способност за јасно презентирање идеи за дизајн и концепти за кампањи и проекти
 • Тимски играч со исклучителни организациски и технички вештини
 • Познавање од уредување фотографии и видеа
 • Силно познавање на на тековни најдобри практики за дигитален дизајн и техники за производство на веб
 • Добро познавање наначелата на визуелен дизајн.