gore

Кариера

Работи го тоа што го сакаш!

Дигитален дизајнер
Digital Marketing Manager

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

Контактирај нѐ

Пиксел е брзорастечка компанија со речиси 8 години искуство во светот на дигитална трансформација.

Се фокусираме на развој на веб и софтверски решенија, како и на дигитален маркетинг, градиме успешни тимови на професионалци, создаваме атмосфера на споделување на знаење и промовираме тимска работа.

Нашата визија е на сите кои се дел од Пиксел да им ги овозможиме најдобрите можни основи за личен и професионален развој.

PHP Програмер

Здраво дечки,
Пиксел бара intermediate (средно ниво) PHP програмер со искуство, во градење на апликации со високи перформанси, скалабилни, на ниво на претпријатие, да биде дел од талентиран софтверски тим кој работи на критично мисиски апликации

Како PHP програмер, твоите обврски се:

 • Дизајнирање и развој на PHP апликации за систем со критична мисија и обезбедување висока достапност и перформанси
 •  Придонес во сите фази на циклусот на развој.
 •  Добро пишан дизајниран, тестирачки, ефикасен код.
 •  Обезбедување дека дизајните се во согласност со спецификациите.
 •  Поддржување на постојано подобрување преку истражување на алтернативи и технологии.

Профил на кандидатот:

 • Способност за работа во агилен тим
 • Диплома по компјутерски науки или еквивалентно
 • Паметни, љубопитни и ентузијастични луѓе
 • Мора да биде независен, одговорен, самомотивиран, со способност да учи и постигнува супериорни резултати
 •  Одлично познавање на Англиски, дополнителни јазици се плус
 •  Да знае да работи самостојно и да биде проактивен за додавање на вредност на проект
 • Добри, меѓучовечки вештини и добар однос со клиентот, со желба да се вклучи во развојот на растечка компанија
 • Пишување чист код

Клучни вештини:

Она што го бараме: 

Мора да поседува:

 • Минимум 2+ години искуство за развој на PHP апликации, искуство со WordPress развој е плус
 • Дизајн на бази на податоци со MySQL
 • Близок во дизајнот и архитектурата на средни и големи системи
 • Искуство со управување со зависност,контрола на изворна верзија, алатки за следење на прашања и рамки за тестирање пример ( Git,Jira )
 • Искуство со развој на кориснички интерфејс со употреба на јазици како што се CSS/HTML/HTML5/JavaScript

Опционално:

 • Основно познавање на Laravel Framework е добредојдено
 • Основно познавање на JavaScript Framework (React/Vue)

Ние нудиме:

 • Висококонкурентна месечна плата
 • Договор на определено време со повеќекратна можност за продолжување
 • Можност за работа во водечка организација на пазарот што работи во првите редови на технологија