gore

Кариера

Работи го тоа што го сакаш!

Backend девелопер / Node.js
Full Stack Developer / Node.js, React.js
Графички дизајнер

НЕ ЈА ГЛЕДАШ ПОЗИЦИЈАТА СКРОЕНА СПОРЕД ТВОИТЕ КВАЛИТЕТИ?

ПИШИ НИ, ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ СМЕ ВО ПОТРАГА ПО ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ!

Контактирај нѐ

Пиксел е брзорастечка компанија со речиси 8 години искуство во светот на дигитална трансформација.

Се фокусираме на развој на веб и софтверски решенија, како и на дигитален маркетинг, градиме успешни тимови на професионалци, создаваме атмосфера на споделување на знаење и промовираме тимска работа.

Нашата визија е на сите кои се дел од Пиксел да им ги овозможиме најдобрите можни основи за личен и професионален развој.

Веб дизајнер

Обврски и должности на веб дизајнерот:

 • Дизајнирање на веб страници во Adobe xD, вклучувајќи прототајпинг
 • Давање визуелна насока и имплементација на истата во кампањи и проекти
 • Искуство и познавање во дизајнирање интерактивна интернет содржина, вклучувајќи објави за социјални медиуми, веб банери, итн

Услови за аплицирање на позиција веб дизајнер:

 • Минимум 2 години искуство како веб дизајнер
 • Вешти познавања на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Figma, InVision
 • Познавање на UI/UX за сите уреди, десктоп, мобилна верзија, таблет
 • Основни познавања за HTML и CSS и како функционира кодот
 • Портфолио на претходна работа за да се покаже искуство и креативност
 • Способност за јасно презентирање идеи за дизајн и концепти за кампањи и проекти
 • Тимски играч со исклучителни организациски и технички вештини
 • Познавање и пратење тековни најдобри практики за дигитален дизајн и техники за производство на веб
 • Добро познавање на принципите на визуелен дизајн.

Исконтактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе поминат втората фаза и ќе бидат повикани на интервју.