gore

Охридска банка

КЛИЕНТ

Охридска банка

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Охридска банка Сосиете Женерал е банкарска институција со богато портфолио на банкарски услуги во земјата и странство. Од мај 2017-та година Охридска банка АД Скопје е дел од Société Générale Group.

Охридска банка

Akademik

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми

DelCo

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми