gore

Pandev

КЛИЕНТ

Pandev

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Брендирање, веб дизајн и одржување, дигитална стратегија, социјални медиуми, рекламирање на социјални медиуми, графички дизајн

ЗA КЛИЕНТОТ

Пандев ДОО е градежен инвеститор со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.

Pandev

Synergy Fitness & Spa

Брендирање, веб дизајн и одржување, дигитална стратегија, социјални медиуми, рекламирање на социјални медиуми, графички дизајн

Carpe Diem

Брендирање, веб дизајн и одржување, дигитална стратегија, социјални медиуми, рекламирање на социјални медиуми, графички дизајн