gore

Papillon

КЛИЕНТ

Papillon

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

 

Papillon

Cineplexx

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг

Zito Marketi

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг