gore

Paul Kohli

КЛИЕНТ

Paul Kohli

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Social Media, Digital Advertising, Digital Strategy, Content Production, Video Production, Agents, PR content

ЗA КЛИЕНТОТ

Пол Коли е реномиран професионален бизнис модел и актер. Пол Коли се истакнува како единствен онлајн бренд на вистински бизнисмен кој не се плаши да го покаже својот успех, но во исто време е желен и спремен да ги сподели своите тајни со своите следбеници и да ги мотивира на нивното патување кон успехот.

Paul Kohli

SOS Children's Village

Social Media, Digital Advertising, Digital Strategy, Content Production, Video Production, Agents, PR content

Video Data

Social Media, Digital Advertising, Digital Strategy, Content Production, Video Production, Agents, PR content