gore

Trend

КЛИЕНТ

Trend Caffe

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, анализа на податоци, дигитална стратегија

ЗA КЛИЕНТОТ

Тренд е ланец на модерни и ексклузивни лаунџ ресторани кои можат да се најдат на 5 различни локации во Скопје. Дел од Тренд се и двата Trend Party Room-а и хотелот London B&B.

Trend Caffe

DelCo

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, анализа на податоци, дигитална стратегија

Ekipa.mk

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, анализа на податоци, дигитална стратегија