gore

Video Data

КЛИЕНТ

Video Data

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

Видео-Дата е компанија која повеќе од 20 години се занимава со сервисирање и одржување на електронски уреди и апарати за домаќинство како и професионална опрема.

Video Data

SOS Children's Village

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

Acibadem Sistina

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг