gore

Piksel Cosmetics

По повод нашиот седми роденден лансиравме козметичка линија под името Piksel Cosmetics. Нашата линија е тука да ги замени сите работи кои најмногу ти фалат за време на карантинот. Без разлика дали е мирисот на пролет, гушкањето со твојот најдобар пријател или мирисот на твојата омилена кафана, Piksel Cosmetics е тука да ти помогне во негата на твојот ум и тело.

Охридска банка

Охридска банка АД Скопје е универзална банкарска институција со широк спектар на банкарски услуги во земјата и во странство.
Од 2019 година, Охридска банка АД Скопје е дел од Шпаркасе групацијата. “Steiermärkische Sparkasse Group“ е најголем давател на финансиски услуги во јужниот дел на Австрија.
Групата опслужува околу 700 000 клиенти на 233 локации во Стирија, Австрија, и во Југоисточна Европа.

Balans+

Balans+ е првиот пробиотски ферментиран производ на Македонскиот пазар. Овој пробиотски јогурт е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин Ви помага во динамичното секојдневие.

Жито маркети

Од отворањето на првиот С.Т.Д. во Велес, во далечната 1988 година, па се’ до денес Жито маркети стигнаа до бројката од над 50 супермаркети распределени на територијата на цела Македонија.

Synergy Fitness & Spa

Synergy Fitness & Spa e модерен спортски центар лоциран близу градското јадро на Скопје. Отворен е во 2015 и е опремен со најновата опрема и технологија во полето на фитнес и спа.

Медола

Medola.mk е здрав начин на размислување.

Мега Акустик

Мега и Акустик се две успешни компании кои повеќе од 20 години, квалитетно опстојуваат на пазарот на градежни материјали и материјали за внатрешно уредување.

Фокабо

Фокабо е компанија за производство на модели на машка конфекција. Во модерно опремениот локал во ГТЦ, покрај моделите на Фокабо се продава и високо квалитетна машка конфекција од други светски брендови.

Пандев

Пандев ДОО е градежен инвеститор со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.

Paul Kohli

Пол Коли е реномиран професионален бизнис модел и актер. Пол Коли се истакнува како единствен онлајн бренд на вистински бизнисмен кој не се плаши да го покаже својот успех, но во исто време е желен и спремен да ги сподели своите тајни со своите следбеници и да ги мотивира на нивното патување кон успехот.

DelCo

DelCo Macedonia e целосно лиценциран давател на професионални поштенски и логистички услуги на комплетната територија на Република Македонија.