gore

Piksel Cosmetics

По повод нашиот седми роденден лансиравме козметичка линија под името Piksel Cosmetics. Нашата линија е тука да ги замени сите работи кои најмногу ти фалат за време на карантинот. Без разлика дали е мирисот на пролет, гушкањето со твојот најдобар пријател или мирисот на твојата омилена кафана, Piksel Cosmetics е тука да ти помогне во негата на твојот ум и тело.