gore

Охридска банка

Охридска банка АД Скопје е универзална банкарска институција со широк спектар на банкарски услуги во земјата и во странство.
Од 2019 година, Охридска банка АД Скопје е дел од Шпаркасе групацијата. “Steiermärkische Sparkasse Group“ е најголем давател на финансиски услуги во јужниот дел на Австрија.
Групата опслужува околу 700 000 клиенти на 233 локации во Стирија, Австрија, и во Југоисточна Европа.

Balans+

Balans+ е првиот пробиотски ферментиран производ на Македонскиот пазар. Овој пробиотски јогурт е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин Ви помага во динамичното секојдневие.

СОС Детско село

Почнувајќи од 2001 година, СОС Детско село Македонија веќе 17 години е посветено на грижа и поддршка на децата и младите без родителска грижа.

Acibadem Sistina

Acibadem Sistina е една од водечките приватни болници во Македонија и дел од светската Аcibadem мрежа.

Жан Митрев

Врвни услуги од современата медицина, резултати базирани на брза и прецизна дијагностика, превенција на болести, извршување на комплексни операции.

Synergy Fitness & Spa

Synergy Fitness & Spa e модерен спортски центар лоциран близу градското јадро на Скопје. Отворен е во 2015 и е опремен со најновата опрема и технологија во полето на фитнес и спа.

Медола

Medola.mk е здрав начин на размислување.

Мега Акустик

Мега и Акустик се две успешни компании кои повеќе од 20 години, квалитетно опстојуваат на пазарот на градежни материјали и материјали за внатрешно уредување.

Фокабо

Фокабо е компанија за производство на модели на машка конфекција. Во модерно опремениот локал во ГТЦ, покрај моделите на Фокабо се продава и високо квалитетна машка конфекција од други светски брендови.