Што се патрони од несогорлив тутун?

Комплетно нов начин на уживање во тутунот, во целосно нов свет на вкусови кои се користат исклучиво со уреди за загревање. Совршен вкус за секого….

Специјално избраниот тутун што се користи во патроните од несогорлив тутун нуди вкус и различни ароми без чад и без пепел.
Големиот избор на вкусови опфаќа класични мешавини на тутун, свежи ментол опции и цела низа на возбудливи нови ароми.

Како до совршен вкус за секого?

Со комбинирање на нивоата на основа, арома, интензитет и разладување, во нашето потрфолио на патрони од несогорлив тутун може да се најде идеалниот вкус за секој полнолетен корисник.

OСНОВА

Сензациите и целокупната исполнетост – „присуството во устата“ што го доживуваме во било кој од вкусовите.

Може да биде лесна, суптилна или нежна, се до богата, моќна и силна.

AРОМА

Специфичните мириси што можеме да ги почувствуваме во вкусовите.

Тие можат да бидат суптилни или поинтензивни.

ИНТЕНЗИТЕТ

Сензациите и целокупната исполнетост – „присуството во устата“ што го доживуваме во било кој од вкусовите.

Може да биде лесна, суптилна или нежна, се до богата, моќна и силна.

РАЗЛАДУВАЊЕ

Специфичните мириси што можеме да ги почувствуваме во вкусовите.

Тие можат да бидат суптилни или поинтензивни.

TEREA портфолио

TEREA Russet Selection

Препечена тутунска мешавина со полно тело, совршено избалансирана со задоволувачка полна арома на јачмен.

TEREA Bronze Selection

Блага и ароматична тутунска мешавина во комбинација на какао и овошни ароматични ноти.

TEREA Sienna Selection

Печена тутунска мешавина со полн вкус, дрвенкасти тонови и суптилни благи ноти на чај.

TEREA Amber Selection

Печена тутунска мешавина со полн вкус и благи мирисни јаткасти ароми.

TEREA Yellow Selection

Лесна и ароматична тутунска мешавина комбинирана со шумливи, пикантни цитрусни ароми.

TEREA Silver Selection

Балансирана, препечена тутунска мешавина, нежно рафинирана со лесни ароматични ноти и зачински билки.

TEREA Turquoise Selection

Разладување со ментол споено со благо препечена тутунска мешавина, збогатена со суптилни, пикантни ароматични ноти.

TEREA Purple Wave

Тутунска мешавина збогатена со разладувачки шумски сензации на база на ментол.

HEETS портфолио

HEETS Russet Selection

Препечена тутунска мешавина со полно тело, совршено избалансирана со задоволувачка полна арома на јачмен.

HEETS Bronze Selection

Блага и ароматична тутунска мешавина во комбинација на какао и овошни ароматични ноти.

HEETS Sienna Selection

Печена тутунска мешавина со полн вкус, дрвенкасти тонови и суптилни благи ноти на чај.

HEETS Amber Selection

Печена тутунска мешавина со полн вкус и благи мирисни јаткасти ароми.

HEETS Yellow Selection

Печена тутунска мешавина со полн вкус и благи мирисни јаткасти ароми.

HEETS Silver Selection

Балансирана, препечена тутунска мешавина, нежно рафинирана со лесни ароматични ноти и зачински билки.

HEETS Turquoise Selection

Разладување со ментол споено со благо препечена тутунска мешавина, збогатена со суптилни, пикантни ароматични ноти.

HEETS Laguna Wave

Тутунска мешавина со остри ментол сензации за разладување, надополнета со ароми на тропско овошје.

HEETS Purple Wave

Тутунска мешавина збогатена со разладувачки шумски сензации на база на ментол.

Fiit портфолио

Fiit Regular

Балансирана мешавина на тутун со нота на орев.

Fiit Regular Sky

Лесна мешавина на тутун со суптилна цветна арома.

Fiit Marine

Разладувачки вкус збогатен со пријатна арома на ментол.

Fiit Viola

Тутунска мешавина збогатена со шумска арома и ментол.