gore

Добитници на бесплатна анализа се

promo
promo

Во духот на нашиот петти роденден и поради огромниот број на апликации кои ги добивме, по случаен избор решивме да наградиме две лица со бесплатна анализа за онлајн присуството на нивните компании.

Останатите апликанти кои ги оставија нивните контакт информации ќе добијат дополнително изненадување и ќе бидат контактирани по мејл. Ви благодариме на сите кои бевте дел од роденденот на Пиксел.